Perfect for me,

heey tards..
hrm, komma ihåg att uppdatera blogginlägg är nog inte min specialitet direkt.. tur att ni inte är så många som läser haha.. hur som, det har varit så mkt på gång, masa med skolan, med vänner etc, etc.. men jag ska försöka bättra mig!! i promise!! i really do! ;>
Jag har blivit helt såld på e snubbe.. "Shwayze".. gillar hans andra album mest, men så härligt att lyssna på ^^
är kinda sur över det dock, för det är inte riktigt min musikstil hah.. har lyssnat non-stop på det i tre dar nu xD ugh..
Så drf ska jag dela med mig av min nya upptäckt av Shwayze genom att välja "Perfect for me" som dagens låt.

Cannonball,

Haha, whoops.. har visst inte bloggat på 6 dagar.. sorry bout' that! :P
har helt glömt bort det, har varit så mkt annat som hänt, och inte hänt (a) <33
gaah, jag är nog lyckligast i världen just nu! lol..
Men ändå ledsnast.. saknar dem sååååå sjukt mycket!!! Och har inte hört från Anna sen i söndags.. och hon lovade att ringa i måndags.. "/ Så är jag orolig? JAAAA!!!

Hur som helst sitter jag nu på golvet i mitt vardagsrum med datorn på fotpallen och lyssnar på Timo Räisänen's Fear no darkness, promised child. Har nästan spelat sönder den här låten nu haha.. Jag hatar när jag gör det -.-
Oj, nu byttes det till What clowns are we-Broder Daniel.. Den är också underbar så nu får den spelas hah (a)
Får nog lägga upp två "dagens låt" idag, eftersom det inte blivit en på ett tag ^^ Så den ena kommer nu, och den andra lite senare ikv!
Första dagens är Cannonball med Damien Rice! Det här är en av de få låtarna jag inte kan spela för mycket, tröttnar liksom inte på den!! ååååh, den är så fin!

see ya'll <3


RSS 2.0